Maris en haar boeken

omdat lezen zo heerlijk is

#50books: Vraag 3: Wat is jouw favoriete plek om een boek te lezen?

Written By: admin - Mar• 10•13

#50books is een initiatief van @petepel. Hij stelt iedere week een vraag over een boek die je naar eigen inzicht mag beantwoorden. Vraag 3: Wat is jouw favoriete plek om een boek te lezen?

 

Copyright Rodrigo Galindo
Copyright Rodrigo Galindo

 Ik lees overal waar ik rust om me heen heb. Het meest ontspannen is lekker in bed onder de warme dekens zonder drukke kinderen om je heen of dat iemand maar iets van je verlangt. Maar als je ‘s avond’s zo moe bent dat je alleen maar wilt slapen, dan schiet in bed lezen er snel bij in. Dus soms lees ik op de wc (heerlijk zo’n deur die op slot kan), of op de kijkerstribune in het zwembad tijdens de zwemlessen van mijn zoon. Voor de rest is er weinig ruimte en stilte als mantelzorger van een zorgkind.

Maar als ik een momentje heb dan pak ik die gelijk: niets is zo heerlijk om even aan alles te ontsnappen met een onderhoudend boek.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>