Grote veranderingen

Nu is het drie jaar geleden dat het blog is bijgewerkt. Er is dan ook een hoop gebeurd sindsdien. Nu zit Kevin in het derde leerjaar van het VMBO KB (kader beroeps), Susannah is begonnen aan groep 8. Met beide gaat het goed!

Raymond staat met zijn voeten in twee werelden en ondergetekende heeft november 2019 intens verdrietig bericht gekregen. Het is van dusdanige aard dat ze zeker weet dat ze team Misarray moet verlaten na een diagnose die je niemand toewenst: uitgezaaide borstkanker. Nee, zolang palliatieve behandeling aanslaat is er geen einddatum in zicht. Maar de gemiddelde prognose stemt niet vrolijk en zijn we open over.

Hoe en wat, de impact op het gezin, een huwelijk en ook voor twee hele bijzondere kinderen in deze COVID-19 tijden: vast heel veel over te bloggen. Mits de energie ervoor is natuurlijk. Zeker omdat men toch ook nieuwsgierig is naar de avonturen in het verpleeghuis & revalidatie. Maar ook de eigen reflectie, wat je moet achterlaten…. We beloven niets, maar houden wel vast aan het goede. Hopelijk tot snel!

Category: Familie, Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.