Avonturen in (nep Lego) supermarktenland

Het was al begin van dit jaar aangekondigd maar omdat de C1000 ophoudt te bestaan, gaat ook de C1000 Hans Kok in Colmschate veranderen in een Jumbo. Als vaste bezoekers vonden zowel Kevin als Susannah dat niet heel leuk om te horen en het kwam heel dichtbij toen de C1000 in april een halve week dichtging om daarna weer te openen als Jumbo. Alles geel in plaats van rood en natuurlijk nergens meer een vermelding van C1000 te vinden.

Daar had Kevin wel moeite mee. De C1000 maakte deel uit van zijn patroon en dan nooit meer daar naar toe kunnen, dat was lastig om te verwerken.

2015-05-07 C1000 supermarkt
Gelukkig had de C1000 een tijd daarvoor nog een spaaractie gehad om C1000 speelgoed te sparen. Brick’m, een B-merk Lego variant, waarin je C1000 spulletjes kon namaken. Samen met mama bouwde hij zijn eigen C1000 supermarkt zodat hij die niet hoefde te missen. En plaatste ik bovenstaande foto op Twitter.

Dat leidde tot een reactie van RTV Oost, een telefoontje en een leuk stukje op de site van RTV Oost die avond.

2015-05-07 Kevin op RTV Oost nieuws met C1000 supermarkt v2Maar daar hield het niet bij op. Vanuit Jumbo Hans Kok reageerden ze meteen met een aanbod om Kevin een Jumbo truck en een Jumbo Ban Bao speelgoedset cadeau te doen zodat hij nog sneller kon wennen aan de nieuwe Jumbo.

En dus stonden papa, Susannah en Kevin op de dag na Hemelvaart in de nieuwe Jumbo, maakten kennis met heel veel leuke medewerkers van de Jumbo (het is een familiebedrijf) en mochten achter de schermen meekijken. De hele stijle trap naar de personeelsruimte maakte zeer veel indruk op Kevin en enigszins beduusd nam hij de truck en bouwset in ontvangst.

Voor de verslaggever en fotograaf van de Stentor wilde hij echter met veel plezier nog wel even op de foto met zijn nieuwe aanwinsten en Hans Kok. En Susannah, tja, die houd je echt niet weg als er een camera in de buurt is 😉

20150515_112237#

Category: Kevin
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *