Gewonnen!!

In dit huis wordt er – naast het spelen en heel veel puzzelen – behoorlijk wat getekend, geschilderd en geknutseld. Susannah vindt niets zo heerlijk om te kliederen op papier en kleurplaten vindt ze helemaal geweldig. Dus als ik bij onze boekhandel ben vraag ik altijd naar kleurplaten. Vaak hebben ze een nieuwe van Dikkie Dik of Kikker en die worden altijd met veel plezier ingekleurd.

Maar in september kreeg ik een kleurplaat mee met een klein beertje met haar mama-beer. De ‘aww’s wat lieeeef!’ vlogen in de rondte en er werden ook nog wat kusjes uitgedeeld. We hadden een heerlijk uurtje waarin ze vrolijk aan het kleuren en het kletsen was. Veel later zag ik dat op de achterkant meer stond. Je kon namelijk de kleurplaat insturen. Susannah wilde het wel op de bus doen met mama en ik dacht dat we misschien wel een leuk kaartje terug kregen. Altijd leuk toch? Een maandje ging voorbij en ik had er als mama niet meer aan gedacht. Tot afgelopen zaterdag toen ineens de postbode aanbelde.

Een dik pakket werd me overhandigd en het was voor Susannah. Veltman Uitgevers? Samen op het bed hebben we de verpakking open gemaakt en tussen drie prentenboeken in kwam de brief:

‘Gefeliciteerd!!!

Beste Susannah,

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de kleurwedstrijd voor jouw leeftijdscategorie.

Wij vonden jouw tekening de mooiste tekening!

Ons meisje heeft een kleurwedstrijd gewonnen!!

Susannah is er helemaal blij mee, en wij ook want voorlezen doen we heel graag.

De Buit:

De tekening waar zo hard aan is gewerkt!

Dus Veltman Uitgevers dank je wel voor deze aangename verrassing!

Category: Susannah
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.