Treinavontuur 2011

Voor de tweede keer in twee jaar tijd is Kevin met papa op stap geweest met de trein. Niet reizen naar een bestemming toe maar reizen om het reizen zelf.

Lopen naar het station Deventer Colmschate, met de drukke stoptrein (het is nog nipt vakantie) naar Deventer en daar vandaan door naar station Zutphen met een oude trein. Helaas geen dubbeldekker zoals Kevin hoopte maar het was er niet minder leuk om.

In Zutphen mocht Kevin kiezen welke van de twee gereedstaande treinen hij wilde nemen. Net als vorig jaar koos hij voor de Syntus trein naar Oldenzaal en na een korte wachttijd vertrokken we langs Lochem, Goor en Delden naar Hengelo. Daar stond ook de stoptrein naar Enschede al gereed en op ons gemakje reden we die kant op. Vlak voor Enschede wilde Kevin toch wel graag naar huis en we lieten er geen gras overheen groeien, en renden naar de al bijna vertrekkende intercity trein naar Den Haag.

In Almelo hebben we 10 minuutjes gewacht op de stoptrein richting Deventer en na 20 minuten waren we weer terug waar we begonnen waren, Deventer Colmschate


Category: Kevin
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.